ДЕСЕРТИ

Конкорд
Мус з чорним шоколадом, англійський крем на натуральних вершках та жовтках, бісквіт "Лейдж" та бісквіт "Джоконда" на пудрі з мигдального горіха, шоколадна дзеркальна глазур, макарон на фундучній пудрі
95 грн

Бордо
95 грн

Наполеон
95 грн

Ра
95 грн

Чорна перлина
Мус на чорному шоколаді в поєднанні з кокосовим прошарком з насінням чіа, та кремом Рафаело на основі з шоколадного печива
95 грн

Перлина
Напівсфера з ніжним мусом на кокосовому пюре та білому шоколаді в поєднанні з кокосовим кремом Рафаело та ванільним кремом на основі традиційного французького печива
95 грн

Єва
Яблучне клафуті в поєднанні з ніжним ванільним мусом та карамельним ганашем на мигдально-фундучій основі
95 грн

Версаче
95 грн

Ведмежий горіх
Ніжний горіховий мус на фундучній пасті в поєднанні з хрустким прошарком роялтину, дробленого фундука та шоколаду, та мус з молочного шоколаду з цілими горішками фундука, на основі з фундучого кексу, вкритого молочним шоколадом з дробленим фундуком
95 грн

Фісташкова тарталетка
Тарталетка з пісочного тіста, запечена з ніжним фісташковим кремом та вершковим мусом, задекорована ягодами та подрібленою фісташкою
95 грн

Осмос
Ніжний мигдальний мус в поєднанні з прошарком абикосового кулі, на хрусткому мигдально-фундучному чіпсі
95 грн

Анфас
95 грн

М'єль
95 грн

Леджер
Ніжний вершковий мус з карамельною серединкою, на шоколадному печиві, прикрашений шоколадом та хрусткими шоколадними кульками
95 грн

Фараон
Ніжне поєднання мусів з трьох шоколадів, білого, молочного та чорного з хрустким прошарком мигдально-фундучного праліне та роялтіну, на тонкому шоколадному бісквіті, обсипане дробленим мигдалем та декороване горішком фундука
95 грн

Еклер карамельний
Заварне тісто, вкрите хрустким печивом-кромбль, ніжний крем "Леджер" з рідкою карамеллю
75 грн
Кулька морозива
біле, шоколадне або ягідне