ОСНОВНІ СТРАВИ
Тареля шашлика з телятини
шашлик з яловичини, картопля запечена на вуглях, печериці, болгарський перець, помідор, маринована цибуля, соус
200/200/200 295 грн
Тареля шашлика зі свинини
шашлик зі свинини, картопля запечена на вуглях, печериці, болгарський перець, помідор, маринована цибуля, соус
200/200/200 255 грн
* гриль меню діє в п'ятницю, суботу та неділю
Тареля шашлика з курятини
шашлик з курки, картопля запечена на вуглях, печериці, болгарський перець, помідор, маринована цибуля, соус
200/200/200 195 грн
Курча тапака
половина курчати з картопляним пюре, мікс салатом, томатами чері, огірком та цибулею
250/200/100 210 грн
* гриль меню діє в п'ятницю, суботу та неділюКартопля запечена
запечена картопля на вуглях з беконом, печериці, болгарський перець, маринована цибуля та багет
250/200/100 180 грн
Велика м'ясна тареля для компанії
1200г 890 грн
Соте з морепродуктів
300г 295 грн

Аргентинські креветки
подаються з овочами, грінками та соусом світ-чілі
300г 290 грн

Стейк з яловичої вирізки з соусом "Трюфельний Деміглас"
350г 275 грн

Стейк з лосося
з трюфельним соусом, гарбузовим пюре та печеними томатами
250г 270 грн
Свинні ребра BBQ
300/100г 260 грн
Стейк М'ясника
300/100г 255 грн

Стейк горбуші з овочами та лимонно-шафрановим соусом
150/100г 195 грн

Ризото з білими грибами та перепілкою
Ризото з білими грибами та свининою
300г 195 грн
Телятина в азіатському стилі
350г 185 грн
Ковбаски - гриль
ковбаски зі свинити та курки з картоплею по-селянськи та соусом
250/100г 180 грн

Запечене куряче філе
350г 170 грн

Крильця "Баффало"
подаються з картоплею по-селянськи та соусом
300/100г 170 грн
Свинина по-китайськи
пікантна свинина з болгарським перцем, морквою, селерою та чукою, подається з картоплею фрі та соусом
300г 165 грн

Лаваш - гриль
лаваш з куркою, овочами та сирним соусом
300г 135 грн
Печена індичка
запечене м'ясо індички з зеленим горошком, селерою, грибами, морквою з вершковим соусом та пармезаном
250г 135 грн
Ризото з гарбузом, в'яленими томатами та печеною фетою
300г 130 грн
Пельмені по-барабськи
подаються під вершковим соусом з білими грибами та печінкою